Generaţia de Aur, din nou pe teren, într-un eveniment caritabil
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Hagi, generatia de aur
Hagi, generatia de aur
Generaţia de Aur, din nou pe teren în cadrul unui eveniment caritabil. 

Nu mai puţin de 15 mari fotbalişti din generaţia de aur şi tineri de mare succes, printre care s-au numărat Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Ionuţ Lupescu, Bogdan Stelea, Mirel Rădoi, Adi Ilie, Cosmin Vâtcă, George Ogăraru, Ovidiu Hoban, Claudiu Keşeru, Florin Lovin, Răzvan Marin, Dorin Goian, Costel Gâlcă, au participat sâmbătă, alături de fostul internaţional Mihai Neşu, la un meci demonstrativ triunghiular pe stadionul din Oradea.

"Cel mai frumos lucru din această dimineaţă este că nu avem loc la această masă. La fel, unul dintre lucrurile cele mai frumoase este că s-au strâns atâtea nume grele din fotbalul românesc, ceea ce este destul de rar. Important este că Mihai Neşu a devenit un exemplu, nu numai pentru România, ci pentru întreaga lume fotbalistică, şi nu numai. Noi, ca ţară, arătăm o poză frumoasă în această zi, în care vedete din lumea fotbalului s-au reunit la Oradea pentru Mihai Neşu ", a spus, la început, Mihai Georgescu. 

Fostul internaţional Mihai Neşu, accidentat grav în urmă cu şapte ani, a mulţumit tuturor pentru faptul de a fi alături de el, mărturisind că fără suportul oamenilor din jurul lui, al prietenilor, i-ar fi fost infinit mai greu:Este foarte emoţionant să stau la masă cu foşti fotbalişti pe care îi urmăream când eram mic şi cu foştii mei colegi. Sunt foarte bucuros şi le mulţumesc tuturor că şi-au rupt din timpul lor, din vacanţa lor. Sper să fie un eveniment minunat pentru toţi. Dumnezeu m-a ajutat să am foarte mulţi oameni cu dragoste mare pe lângă mine şi datorită lor am reuşit să ajung până astăzi şi la şapte ani de la accident să mergem înainte cu fundaţia, dar numai cu ajutorul oamenilor din jurul meu, care sunt extraordinari şi fără care nu ştiu unde aş fi fost şi nici evenimentul acesta nu ar fi avut loc". 

Celor care trec prin situaţii mai mult sau mai puţin dificile, Mihai le-a transmis un mesaj scurt: "Să se lupte, să nu îşi piardă nădejdea, credinţa şi dragostea". 

Evenimentul fotbalistic caritabil Uniţi pentru Mihai' a reunit, sâmbătă, de la ora 16, pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea, aproape 60 de nume mari ale fotbalului românesc, foste glorii, dar şi tineri fotbalişti de mare valoare în cadrul meciurilor susţinute de către echipele "Naţionala României", "UEFAntasticii" şi "Prietenii lui Mihai". 

Toate fondurile strânse din eveniment vor fi anunţate public după încheierea evenimentului şi vor fi folosite pentru tratamentele complexe ale fostului internaţional Mihai Neşu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel