Generalul Silviu Predoiu, candidat PRO ROMÂNIA, interviul ZILEI la DC News / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Silviu Predoiu, cel mai longeviv director operativ al SIE, candidat pentru Parlamentul României din partea PRO ROMÂNIA, vine la DC News.

Interviul cu Silviu Predoiu, secretar executiv PRO ROMÂNIA, va fi difuzat LIVE, pe DC News.ro și DC News TV marți, de Ziua Națională a României, de la ora 12.00.

Generalul Silviu Predoiu, fost șef operativ al SIE, și-a anunțat candidatura la alegerile parlamentare din partea PRO ROMÂNIA: ”Am decis să candidez pentru un loc în Parlament, aceasta este ceea ce eu vreau să fac pentru mine și pentru familia mea, pentru Dumneavoastră și familiile Dumneavoastră, pentru toți cei cărora, că militar, am jurat să îi apăr „chiar cu prețul vieții””.

Silviu Predoiu a fost prim-adjunct al directorului SIE din noiembrie 2005 și până în august 2018, când președintele Klaus Iohannis i-a semnat decretul de trecere în rezervă. Acesta a îndeplinit de mai multe ori funcția de director interimar al Serviciului de Informații Externe, iar în primii 10 ani de carieră, înainte de Revoluție, a fost ofițer de contra-spionaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel