Gemeni născuți în zile, luni și ani diferiți. Au venit pe lume de Revelion, înainte și după miezul nopții
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fotografie creată de Rene Asmussen, de la Pexels
Fotografie creată de Rene Asmussen, de la Pexels
Aylin și Alfredo, o pereche de gemeni din California, au zile, luni și ani diferiți de naștere pentru că au venit pe lume de Revelion, înainte și după miezul nopții.

Aylin Yolanda Trujillo și Alfredo Antonio Trujillo s-au născut de Revelion, înainte și după miezul nopții, la distanță de 15 minute, conform People.

Gemenii vor avea astfel date de naștere diferite în certificate: 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie 2022. Primul venit pe lume a fost Alfredo, la 23:45. Sora lui, Aylin, s-a născut la 00:00. 

Reprezentanții Centrului Medical Natividad din Salinas, California, acolo unde s-au născut gemenii, au postat pe Twitter: "La miezul nopții, Natividad a întâmpinat-o pe Aylin Yolanda Trujillo, primul copil din 2022 din această zonă! Fratele ei geamăn, Alfredo Antonio Trujillo, s-a născut cu 15 minute mai devreme, la 23:45, vineri, 31 decembrie, ceea ce înseamnă că zilele lor de naștere sunt în zile, luni și ani diferiți."

Părinții lor, Fatima Madrigal și Robert Trujillo, mai au trei copii, două fete și un băiat. 

Mama a spus că pentru ea "este o nebunie că sunt gemeni și au zile de naștere diferite." "Am fost surprinsă și fericită că s-a întâmplat astfel."

În SUA, anual, se nasc circa 120.000 de gemeni, adică puțin peste 3% din totalul de nașteri, potrivit spitalului Natvidad. 

Reprezentanții Centrului Medical Natividad din Salinas, California, au precizat că "gemenii cu zile de naștere diferite sunt rari, iar unii estimează că șansa ca gemenii să se nască în ani diferiți este de una la 2 milioane."

VEZI ȘI: O femeie israeliană cu două utere a născut gemeni. Șansa unui astfel de caz este de 1 la 1 milion

O femeie din Israel cu două utere a adus pe lume gemeni, fiecare dintre copii dezvoltându-se separat, în câte un uter, conform unui anunţ făcut la finalul anului 2021 de spitalul Ichilov din Telv Aviv, transmite DPA, conform Agerpres.

Astfel, gemenii, un băiat şi o fetiţă, s-au 'întâlnit' pentru prima oară abia după naştere. Mama gemenilor s-a născut cu două utere, condiţie cunoscută drept 'uterus didelphys' (didelfie). Citește continuarea articolului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel