Gelu Vișan: Operațiunea Maidanul, urmată de Coridorul, va distruge România în 2018
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ion Voicu
WhatsApp
Gelu Vișan, om de bază al lui Traian Băsescu, lansează pe Facebook un scenariu apocaliptic, în prima zi a noului an. Potrivit lui Gelu Vișan, în această lună la protestele din Piața Victoriei va fi vărsare de sânge, iar violențele vor duce la dezintegrarea statului.  De remarcat că Traian Băsescu, patronul spiritual al lui Vișan, era în favoarea Statelor Unite ale Europei, atunci când Angela Merkel (PPE) îl sprijinea. Vișan vede ca principală amenințare în prezent un proiect globalist care va sancționa țările ce se opun acestei structuri federale. 

Potrivit lui Vișan, România va fi dezintegrată în 2018, anul Centenarului. Totul va debuta cu Operațiunea Maidanul (ce face trimitere la manifestațiile care au dus la fuga președintelui și mai apoi la ruperea Ucrainei). Situația va exploda prin declanșarea unor proteste violente, cu vărsare de sânge în Piața Victoriei, apoi la Parlament. După generalizarea violențelor și blocajul instituțional, se va pune în aplicare planul ”Coridorul”, trasându-se din afară un spațiu de legătură între Ungaria și zona Har-Cov, județele majoritar ungurești din centrul țării. Pe acest scenariu, țara se va dezintegra.

Vișan sugerează, în postarea sa,  motivele care ar justifica o astfel de perturbare gravă a echilibrului în această zonă a Europei:

”Maidanul a fost adus pentru că România se încăpățânează să fie o țară ortodoxă care-și apără Tradițiile milenare și pentru că românii își doresc să trăiască într-un Stat Național Unitar, așa cum e prevăzut în Constituție; ba mai mult, se încăpățânează să-și dorească să iasă din starea de Piață de Consum, cum este România acum. 
Să dorești ca România să fie Stat Național Unitar în momentul în care politicieni Europeni, dar și unii politicieni români vorbesc despre Statele Unite ale Europei, este împotriva celor care vor să domine și să conducă Europa. Să fii o țară ortodoxă într-o Europă în care 50% din Francezi se declară atei sau musulmani, în care noua religie este consumerismul și LGBT, iar pe deasupra să fii și vorbitor de latină de mii de ani, este ca un ghimpe în coasta Globaliștilor; iar pe deasupra, să-ți aperi și Tradițiile și Capitalul Autohton, e mult prea mult. 
Anul 2018, Anul Centenarului, va fi marcat de ultima etapă Maidanului: VIOLENȚELE.
Ele se vor manifesta începând din a a doua parte a lunii Ianuarie, vor culmina în Februarie și vor avea ca scop Dezmembrarea României și crearea vestitului " CORIDOR", ținta finală a celor ce au imaginat Maidanul. Lupta Anticorupție este o fantoșă a scopului real al Maidanului. 
Coridorul este o zonă care se întinde pe mai multe județe, din nord estul până în nord-vestul României, o zonă care este preconizat să fie ruptă din România. Pentru a putea fi creat, va fi pus în aplicare scenariul Primăverii Arabe și al Maidanului Ucrainiean
Violențele vor crea anarhie și premisele ruperii unei mari bucăți din teritoriul României, într-o primă etapă ca o zonă autonomă, după aceea independentă.
Violențele vor începe în a doua jumătate a lunii Ianuarie 2018 și vor avea vârful în Februarie 2018. Vor începe cu Violențe în Piața Guvernului, vor continua în fața Parlamentului, vor fi răniți și morți. Se preconizează că Partidele Politice din Opoziție vor pactiza cu manifestanții, se vor crea premisele căderii guvernului și se vor anunța alegeri anticipate în Iunie. In tot acest timp se vor crea premisele pentru Manifestații secesioniste și Violențe în Ținutul Secuiesc și în alte județe din Ardeal. Alegerile anticipate se vor ține sub zodia Anarhiei și a Violențelor. Se va cere Formarea Coridorului. In final, o parte din județele României se vor rupe și vor deveni independente. Coridorul este trasat demult și se intenționează doar punerea lui în fapt, pe teren”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel