Gelu Vișan: NU am fost GRAȚIAT de președinte! Tinel Gheorghe a făcut o mizerie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Tinel Gheorghe, deputat PNL, a spus că Gelu Vișan (PMP) a fost grațiat, în urmă cu mai mulți ani, de președintele Emil Constantinescu. Cei doi au avut un schimb dur de replici la România TV pe marginea acestui subiect.

Contactat de DC News, Gelu Vișan a spus că niciodată nu a avut probleme cu legea, de unde rezultă că nu avea cum să fie grațiat de Emil Constantinescu. Politicianul a zis că este o confuzie legată de numele său.

"Este o poveste falsă pe care o folosesc unii de fiecare dată când nu au cu ce să mă atace. În viața mea nu am fost anchetat, cercetat, condamnat și nici grațiat de Emil Constantinescu sau de nimeni altcineva! Este o poveste care a fost imaginată, o făcătură pe care au preluat-o niște băieți de la anumite ziare. De altfel, eu am o dovadă, pe care o am purtat-o la toate emisiunile la care mă duceam, prin care arătam că nu este vorba despre mine. Acel Vișan Gelu despre care se vorbește, care a fost grațiat, nu sunt eu! Știu cine este persoana respectivă, pentru că am datele sale, dar pentru protecția lui nu am de ce să fac publice toate informațiile. Ei au intrat pe Internet, au găsit un "Gelu Vișan" și au făcut o poveste falsă despre mine. În acea perioadă, eram consilier parlamentar. Nu am fost niciodată anchetat", a spus Gelu Vișan pentru DC News.

"La alegerile acestea era să fiu reținut pe un denunț fals. Există riscuri pentru noi, politicienii care avem o poziție foarte, foarte apăsată și clară față de ceea ce susținem. Din cauza unor anumite poziții ale mele, sunt atacat. Repet: niciodată nu am fost anchetat și nici grațiat. Am trimis tuturor dovezile în acest sens", ne-a mai spus politicianul.

Gelu Vișan a spus că discuția cu Tinel Gheorghe avută la România TV a degenerat în momentul în care l-a auzit pe liberal înțepându-l pe Traian Băsescu după ce ani de-a rândul l-a lăudat.

VEZI ȘI: Scandal monstru la RTV: Ești nebun la cap? NERUȘINATULE ce ești!

"Tinel Gheorghe a făcut o mizerie astăzi. De aceea am coborât limbajul. A fost unul dintre oamenii care l-au susținut pe Traian Băsescu. Nu aveai loc la emisiuni de Tinel Gheorghe care spunea că Traian Băsescu este cel mai bun și cel mai deștept, iar în momentul când a schimbat barca, deodată și-a schimbat părerea despre fostul președinte. Deodată și-a dat seama că Traian Băsescu este nu știu cum. Domnule Tinel Gheorghe, când aveai dreptate? Și ipocrizia are o limită. Neavând argument, a dat drumul acelui atac personal, doar că și-a greșit ținta pentru că povestea spusă de el era o minciună. Tipul agresiv de limbaj m-a luat prin surprindere. De altfel, Klaus Iohannis a vărsat foarte multă oră în societatea românească și acum se manifestă prin diferiți pioni de-ai dumnealui. Se pare că noua modă în PNL este să verși cât mai multă ură în societate, ceea ce este foarte grav", a mai zis Gelu Vișan pentru DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel