Data actualizării:
Data publicării:

Gelu Oltean - percheziții Clinica Youness. Adina Anghelescu: Este vorba și de doi avocați

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Adina Anghelescu a prezentat noi date din ancheta ce-i vizează pe Gelul Oltean, fostul șef al serviciului secret din Ministerul de Interne, și iubita lui, care ar fi folosit substanțe interzise în timpul unor presupuse ședințe de purificare spirituală.

"În timpul percheziţiei care a avut loc în casa de la Răcari, unde era această clinică, s-au găsit substanţele respective sub formă lichidă şi s-a mai găsit şi o cantitate de frunze uscate pentru că, din câte am înţeles, ritualul respectiv privea şi fabricarea acestei substanţe sub formă lichidă. S-a constatat  că este vorba de un drog de mare risc, care conţine DMT, această substanţă regăsindu-se ca interzisă în tabelul anexă de la legea 143 din 2000. Mi-e greu să cred că un fost şef al serviciului secret al Ministerului de Interne nu ştia care sunt drogurile de mare risc ca să spună acum că habar nu a avut", a spus Adina Anghelescu, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

Doi avocaţi, printre persoanele găsite în timpul perchezițiilor

"S-au mai găsit şi bani pentru că plata era făcută în cash. Participanţii erau puşi să completeze un formular pentru a disimula plata în donaţie pentru clinică. De asemenea, lui Gelu Oltean şi Vanesei Youness, precum şi englezului şi altor persoane găsite acolo, li s-au luat probe biologice. Martorii susţin deja că şi Gelu Oltean şi Vanesa Youness au consumat împreună cu ei, la acel ceremonial ritualic de sâmbătă seara, astfel de substanţe. Substanţele nu erau în pahare. Recipientele erau de fapt nişte sticle cu gravură în relief şi nişte PET-uri care proveneau de la sticle mici de apă plată. Printre aceste persoane se aflau şi femei şi bărbaţi. Cea mai tânără dintre persoane era o femeie de 28 de ani. Este vorba şi de doi avocaţi", a mai spus jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel