Gelu Duminică îl taxează pe Dorinel Munteanu, după ce a zis despre suporterii rapidişti că erau "unii mai bronzaţi"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Gelu Duminică, sociolog, nu l-a iertat pe Dorinel Munteanu pentru derapajul de după meciul pierdut de Oţelul Galaţi cu Rapid Bucureşti, scor 2-1. 

"Unii suporteri erau mai bronzați" a zis antrenorul Dorinel Munteanu despre susținătorii echipei Rapid. Ovidiu Nahoi, cred ca la tine se referea.

O mizerie cu iz rasist spusă de un antrenor (a câta, oare) care nu vede nimic aiurea în astfel de exprimări care nu fac cinste nimănui.

Mai ales echipei mele de suflet! Mi-e rușine de rușinea ta, Dorinel Munteanu! Cu o astfel de declarație, într-un campionat mare, zburai din post în secunda doi!", a scris Gelu Duminică pe Facebook. 

Ce a declarat Dorinel Munteanu 

”Sunt foarte dezamăgit de această înfrângere, au fost 2-3 greșeli personale ale băieților mei și Rapid a marcat. Aceste două ocazii au făcut diferența.

Repriza a doua am arătat mai multă calitate, dar nu am reușit să fim consecvenți. Cine a spus de teamă? Înseamnă că Relu Stoian... nu cred că a fost vorba de teamă.

E cel mai frumos să joci în fața unui stadion plin. Cine știe... play-off-ul s-a depărtat tot mai mult. Ce să facă Stoian? Ce putea să facă la acel gol? Nici la primul, nici la al doilea.

Repriza a doua am avut... ne trebuia mai multă inspirație. Astăzi, unii jucători m-au dezamăgit total. E clar că rezultatul e negativ, vedem ce mai putem scoate din aceste ultime șase meciuri.

Așa joviali arbitri nu am văzut. Așa de joviali au fost cu tragerile de timp, cu cârceii. A fost foarte bun arbitrajul, extraordinar! Ce să zic, îi știu de mult pe fanii Rapidului. Sunt suporteri foarte buni.

Nu toți, câțiva au fost mai bronzați puțin. Încă o dată, ce poți să întrebi când jucătorii au dezamăgit total?”, a spus Dorinel Munteanu la final. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel