Data publicării:
Gazpacho, rețeta verii. Supă rece pentru zilele toride
Gazpacho, rețeta verii. Supă rece pentru zilele toride. Gazpacho este o supă rece, care te va ajuta să te răcorești și să te hidratezi în zilele de vară.
Ingrediete pentru Gazpacho
– un kilogram de roşii coapte
– un căţel de usturoi
– jumătate de ceapă albă
– un ardei gras verde
– un castravete de aproximativ 20 cm
– 3 linguri oţet roşu
– o jumătate de lingură de sare
– o ceaşcă de ulei de măsline extravirgin
– o bucată de pâine
Cum se prepară Gazpacho
Gazpacho, rețeta verii. Supă rece pentru zilele toride. Roşiile se spală bine, iar usturoiul se curăţă de coajă şi se mărunţeşte. Ceapa se taie în patru bucăţi. Mai apoi, ardeiul verde se curăţă de seminţe, se spală şi se taie în patru bucăţi mari, potrivit divahair.ro.
Gazpacho, rețeta verii. Supă rece pentru zilele toride. Pâinea trebuie să o puneţi la înmuiat în apă, până când absoarbe tot lichidul, iar apoi trebuie scoasă şi stoarsă cu mâinile şi lăsată pe o farfurie. Castravetele se decojeşte complet.
Gazpacho, rețeta verii. Supă rece pentru zilele toride. Pentru următoarea fază a acestei reţete veţi avea nevoie de un blender. În acesta puneţi roşiile tăiate, usturoiul, ceapa, castravetele şi pâinea. Se adaugă şi restul de ingrediente, iar toate se zdrobesc la puterea maximă a aparatului.
Gazpacho, rețeta verii. Supă rece pentru zilele toride. Rezultatul trebuie să fie o cremă foarte groasă de legume. Supa se pune mai apoi la frigider pentru câteva ore. Se serveşte cât mai rece. Opţional, se poate servi şi cu bucăţele de avocado sau creveţi.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News