Gașca Zurli se destramă! Vero și Lulu și-au anunțat retragerea
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Facebook, Gașca Zurli
foto: Facebook, Gașca Zurli
Veste proastă pentru cei mici!

Comunitatea copiilor din România este zguduită de vestea recentă privind plecarea a doi membri din Gașca Zurli, Vero Căliman și Ionuț (Lulu) Varodi, doi dintre cei care au adus bucurie în sufletele micuților ani la rând. Decizia artiștilor de a părăsi celebra trupă a adus lacrimi în ochii prichindeilor din toată țara dar și ai părinților, care i-au îndrăgit deopotrivă pe cei doi actori pentru rolurile lor încântătoare.

Gașca Zurli a fost una dintre cele mai iubite și influente trupe de divertisment pentru copii din România, cu spectacole pline de culoare și energie, care au inspirat și au adus zâmbete pe fețele micuților de-a lungul anilor. Vero și Lulu au fost pilonii principali ai proiectului, fiind și cei mai vizibili pe scenă și, ca atare, cei mai cunoscuți.

"Fetița Zurli" își ia adio după 18 ani de loialitate și pasiune

Vero, inconfundabilă prin dansurile și cântecele ei pline de viață, și-a anunțat plecarea din trupă printr-un mesaj emoționant pe platformele de socializare. Decizia artistei a adus un fior de tristețe în inimile fanilor care au crescut alături de îndrăgitul personaj pe care l-a interpretat cu atâta talent și dăruire. Timp de aproape două decenii, Vero a făcut senzație în toate spectacolele de peste tot din țară.  

„De peste 15 ani, fetița din mine s-a antrenat și a făcut gimnastica artistică, până când a ajuns la Olimpiadă. Acum este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în pioneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere. Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot.

Părinților vreau să le mulțumesc pentru încredere, pentru că și-au lăsat copiii să se joace cu mine și cu colegii mei. Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ, și voi continua să păstrez și să hrănesc această relație specială prin toate proiectele în care mă voi implica în viitor. Vă țin la curent! Viitorul sună Vero”, a fost mesajul lui Vero Căliman pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vero Caliman (@verocaliman)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel