Gareth Bale, huiduit la meciul cu Bilbao. Reacția lui Zinedine Zidane
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Gareth Bale a fost huiduit de spectatorii Realului, chiar în timpul meciului cu Athletic Bilbao.

Zinedine Zidane nu înţelege atitudinea fanilor faţă de fotbalistul galez Gareth Bale, pe care l-au huiduit în timpul meciului câştigat duminică în faţa lui Athletic Bilbao (3-0), informează Reuters.

Întrebat de ce un jucător ce a câştigat de patru ori Liga Campionilor în cinci sezoane la Real, cu goluri decisive în două finale, are parte de o asemenea atitudine ostilă din partea publicului, antrenorul lui Real Madrid a răspuns: "Nu ştiu. Sincer, nu înţeleg asta."

Bale a intrat târziu în repriza a doua, pentru al doilea meci consecutiv, şi i-a înfuriat pe fani când a ratat în situaţie de unu la unu. În schimb, Isco, introdus la fel ca Bale în minutul 70, a fost ovaţionat de fani în momentul schimbării. Deşi a pasat decisiv la ultimul gol al lui Karim Benzema, galezul a fost desfiinţat luni de presa locală, care a amintit, printre altele, că în cinci ani el nu fost în stare să înveţe spaniola.

"Vor să-l vândă, dar nu apar oferte", scrie pe prima pagină Marca, lângă o fotografie în care jucătorul apare trist. "Real este deschisă acum ideii ca el să fie împrumutat", adaugă ziarul, care a anunţat de curând că belgianul Eden Hazard va veni la Real pentru a-i lua locul lui Bale. În 2016 Bale a semnat un nou contract, valabil până în 2022, care îl aşază pe locul trei pe lista celor mai bine plătiţi fotbalişti din lume. Randamentul său a fost afectat de accidentări, care l-au făcut să rateze 86 de meciuri de când a venit la Real.

Citește și:

Jumătate din cluburile de Liga I au primit licența UEFA

Zinedine Zidane trimite 'săgeți' către Eden Hazard: Toată lumea o ştie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel