Gândacul puturos a revenit în București. Insecta care dă bătăi de cap
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gândacul puturos. Odată cu venirea primăverii, a revenit în casele bucureștenilor și gândacul puturos (ploșnița cerealelor). Gândacul puturos dă mari bătăi de cap bucureștenilor. Este deja al treilea an consecutiv când această insectă apare.

Gândacul puturos. Gândacul puturos, atunci când este strivit, lasă un miros extrem de urât și greoi. Cum vine seara și aveți lumina aprinsă, își face imediat apariția. Se ascunde chiar și prin haine. Și problemele nu se opresc aici: dacă avem ghinionul ca gândacii puturoși să-și găsească un loc plăcut la noi în casă, cât mai ascuns, vor hiberna până la începutul primăverii. Atunci când vremea se încălzește, vă veți trezi brusc că, fără să fi deschis fereastra, se aude un zumzăit de gândac puturos.

Gândacul puturos. Până când autoritățile din București vor lua măsuri, nu putem decât să ne protejăm singuri de gândacii puturoși.

Gândacul puturos. Puneți la ferestre niște plase. Dacă deja îi aveți în case, puteți folosi aspiratoare speciale pentru insecte, repelenți contra insectelor sau insecticide cu spectru larg de acțiune. De asemenea, se pot folosi și capcane adezive speciale pentru gândaci.

VEZI ȘI: Andreea Sava: Renunță la aceste 4 obiceiuri banale și vei slăbi fără efort



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel