GAME OF THRONES, ultimul sezon. ”Nu veţi mai vedea niciodată ceva asemănător”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
GAME OF THRONES 2019. Ultimul sezon ”Game of Thrones” va avea premiera abia în 2019. 

GAME OF THRONES 2019.  Echipa a terminat ceea ce va fi cea mai mare bătălie din istoria serialului.

GAME OF THRONES 2019. Scena grandioasă a necesitat 55 de nopţi consecutive de filmări, după cum a dezvăluit un asistent de regie.

GAME OF THRONES 2019.  Producătorii serialului fantasy al HBO au transmis o scurtă scrisoare de mulţumire pentru toţi cei care au lucrat la filmarea acestei bătălii. Jonathan Quinlan, asistent de regie, a publicat pe Instagram o fotografie a scrisorii, pe care a șters-o ulterior. ”Spune totul. 55 de nopţi consecutive, 11 săptămâni, 3 locaţii. Nu veţi mai vedea niciodată ceva asemănător”, a scris el.

GAME OF THRONES 2019. În biletul de mulţumire se arată: ”Când zeci de milioane de oameni din întreaga lume vor urmări acest episod, peste un an, nu vor şti cât de mult aţi muncit. Nu le va păsa cât de obosiţi aţi fost sau cât de greu a fost să lucraţi la temperaturi sub limita de îngheţ. Vor înţelege doar că urmăresc ceva ce nu a mai fost făcut înainte. Şi asta datorită vouă”. 

GAME OF THRONES 2019. Cele şase episoade ale sezonului final al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" vor fi difuzate în 2019.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel