Game of Thrones sezon 8. Primul episod online în România - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Game of Thrones sezon 8. Primul episod online în România. Ultimul sezon din "Game of Thrones" a fost lansat duminică seară, 14 aprilie, în Statele Unite, după un an şi 9 luni de pauză.  Începând din această dimineață, sezonul 8 este disponibil și în România

Game of Thrones sezon 8. Primul episod online în România. Pe platforma HBO GO a fost publicat online primul episod din sezonul 8 al GoT. Fanii din România se pot bucura, în sfârșit, de ultimul sezon al serialului lor preferat.

Game of Thrones sezon 8. Primul episod online în România. Lansat în 2011, serialul Game of Thrones, "GoT" pentru cunoscători, a sedus de la un sezon la altul din ce în ce mai mulţi telespectatori. În 2014, a devenit serialul HBO cu cea mai mare audienţă, detronând renumita producţie The Sopranos .

Game of Thrones sezon 8. Primul episod online în România. Ultimul episod din sezonul al şaptelea a fost urmărit în seara în care a fost difuzat de 16,5 milioane de fani în Statele Unite, un record absolut pentru un serial TV. Dincolo de Atlantic, episoadele precedentului sezon difuzat au fost vizionate, în medie, de peste 30 de milioane de persoane, potrivit HBO.

Game of Thrones sezon 8. Primul episod online în România. Cifre excepţionale sunt înregistrate oriunde este difuzat acest serial. La succesul "Game of Thrones" contribuie şi pirateria online, estimându-se că peste 1 miliard de persoane au urmărit în mod ilegal sezonul al şaptelea, stabilind astfel un nou record.

Game of Thrones sezon 8. Primul episod online în România. Mai multe posturi de televiziune, precum OCS în Franţa şi Sky Atlantic în Regatul Unit, au decis să îl difuzeze simultan cu difuzarea sa în Statele Unite, adică la miezul nopţii, notează AFP.

Game of Thrones sezon 8. Primul episod online în România.Cel de al optulea sezon este anunţat drept cel mai scump din istoria serialelor TV, cu un buget de 15 milioane de dolari pe episod, respectiv 90 de milioane de dolari pentru cele şase episoade. Pe lângă efectele speciale, provocările generate de amenajarea decorurilor naturale şi onorariile actorilor (peste 1,1 milioane de dolari pe episod pentru cei mai importanţi cinci actori principali), valoarea facturilor a crescut vertiginos, cu atât mai mult cu cât episoadele acestui ultim sezon sunt mai lungi - o oră şi douăzeci de minute pentru ultimele trei, durate similare celor ale unor filme de lungmetraj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel