Game of Thrones, Escape Room mobil, premieră europeană în România
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mega Mall va fi gazda primului Escape Room mobil Game of Thrones  din Europa, în perioada 9-28 octombrie. 

Escape Room mobil Game of Thrones , conceptul unic propus de HBO, va fi disponibil în premieră în Europa, primii care vor avea șansa să îl încerce fiind chiar fanii din România ai îndrăgitului serial.Jocul compus din doua etape dă șansa participanților să intre în pielea personajelor favorite și să devină membri ai Rondului de Noapte, nevoiți să găsească o cale de a deschide poarta Castelului Negru, să treacă Dincolo de Zid și să îl înfrunte pe Regele Noptii, în încercarea de a salva cele Șapte Regate.


La jocul care va dura maximum 45 de minute pot participa grupuri de până la 6 persoane. În timpul alocat, concurenții trebuie să apeleze la cunoștințele lor despre serial, să își folosească atenția la capacitate maximă și să învețe să colaboreze, jocul având etape complexe, care necesită puterea cumulată a participanților. Pe parcursul experienței pot fi acordate indicii, dar numai în cazul în care vor fi solicitate de către participanți.
Escape Room-ul Game of Thrones va fi amplasat în Mega Mall, la nivelul 1, având o suprafață de 40 m2. Componentele sale sunt lucrate manual în proporție de 70%, iar pentru construcție au fost necesare aproximativ 380 de ore de lucru, integrând aici elemente modelate manual din rășini epoxidice sau poliuretanice, obiecte de recuzită realizate din lemn masiv și sisteme de control al luminii corelate cu senzori de presiune și prezență, redând o nuanță adaptată fiecărei etape a jocului.


Pentru a putea participa, clienții Mega Mall trebuie să cumpere produse în valoare de minim 200 de lei, în perioada 06 - 28 octombrie, apoi să meargă cu bonurile din aceeași zi la Info Desk, de unde pot alege ziua și ora la care vor să participe alături de maximum 5 prieteni. Mai multe detalii și regulamentul jocului sunt disponibile pe www.megamallbucuresti.ro.

Game of Thrones este o producție HBO și toate cele 7 sezoane pot fi urmărite în exclusivitate, oricând, pe HBO GO. În plus, serviciul oferă utilizatorilor peste 3000 de ore de conținut premium, accesibile de pe orice tip de device – TV, laptop, tabletă sau mobil. Detalii pe www.hbogo.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel