GAMD, scrisoare deschisa către Klaus Iohannis: Puteţi prelua chiar şefia Guvernului Majestăţii Sale Regina
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Prof. Cristian Sandu, coordonator GAMD, a transmis scrisoarea deschisă adresată de Grupul de Acţiune pentru Monarhie şi Democraţie lui Klaus Iohannis.

"Grupul de Acţiune pentru Monarhie şi Democraţie va solicita ca până la data de 17 iulie 2019 să anunţaţi demararea consultărilor cu partidele parlamentare în vederea reunirii Parlamentului în Adunare Constituantă, cu scopul adoptării unei noi Constituţii a României, care să statueze monarhia constituţională ca formă de guvernământ. Prin revenirea la monarhia constituţională, Naţiunea Romana ar avea nişte beneficii majore:

-nicio forţa politică nu ar mai putea exercita discreţionar puterea

-justitia ar căpăta o independentă reală

-serviciile de informaţii şi toate structurile militare vor fi depolitizate, profesionalizate şi puse în slujba Naţiunii, nu al diverselor interese de grup, aşa cum se întâmplă în momentul de faţă

-sprijin necontenit pentru educaţie,ştiinţa,cultura şi artă din partea Instituţiei Coroanei, care, cum bine ştiţi,are o tradiţie seculară în acest sens

-reprezentare demnă şi responsabilă a României pe plan internaţional, garantată de prestanta şi anvergura Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei României.

 "Aţi respins sistematic toate propunerile"

Niciun preşedinte de republică, "minat în lupta" de interese politice de grup, cu finalitate electoralistă, nu poate asigura României un astfel de statut. Dumneavoastră, domnule Johannis, aţi respins sistematic toate propunerile privind o dezbatere publică amplă şi serioasă pe tema revenirii la monarhie constituţională! Dacă interesul naţional nu va preocupa, poate va preocupa viitorul dumneavoastră statut de om politic!

Vă informăm, domnulec(încă şi din păcate!) preşedinte al României, că în cazul în care nu veţi da curs solicitării noastre, veţi avea,dv. şi toţi ceilalţi aspiranţi la această funcţie nelegitimă, parte de un contracandidat foarte puternic, cu trecut impecabil, care în cursul campaniei electorale va prezenta, că unică temă, superioritatea monarhiei constituţionale în raport cu republică! Acest om încerca, în anii '80, când dumneavoastră, în calitate de comandant instructor de pionieri, obligaţi copiii să--i prea-mareasca pe "Stejarul din Scorniceşti" şi pe "Savanta" cu 5 clase, să înfiinţeze un partid alternativă la PCR şi un sindicat liber! Astăzi, are misiunea de a repara samavolnicia de la 30 decembrie 1947!

Deci, un om care nu candidează pentru el, promiţând alegătorilor naivi şi prost informaţi "lucruri bine făcute" şi alţi cai verzi pe pereţi, ci pentru o reparaţie istorică benefică pentru viitorul României! Dacă vă sunt furnizate informaţii corecte, ştiţi bine că sunt circa 6 milioane de monarhişti declaraţi în România!

"Omul are şanse maxime să devină preşedinte"

Deci, omul are şanse maxime să devină preşedinte, un ultim preşedinte de tranziţie, care va utiliza toate pârghiile constituţionale şi oportunităţile media pentru a determina abolirea, bineînţeles pe cale democratică, acestei republici ilegitime şi păguboase! Asupra acestui aspect am informat-o şi pe d-na Prim-ministru Viorica Dancila şi aşteptam atât reacţia dumneavoastră cât şi a dumneaei!

În caz contrar, în dată de 18 iulie vom prezenta publicului candidatul care va deveni ultimul preşedinte al României! Nu trebuie să vă temeţi, domnule Johannis, de viitorul dv. politic! Puteţi prelua chiar şefia Guvernului Majestăţii Sale Regina, dacă vă va sprijini partidul victorios în alegerile parlamentare!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel