Data publicării:

Galezul Taulupe Faletau a declarat forfait pentru Cupa Mondială 2019

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Internaţionalul galez Taulupe Faletau a declarat forfait pentru Cupa Mondială de rugby ediţia 2019 care va avea loc în Japonia (20 septembrie - 2 noiembrie), din cauza unei accidentări la o claviculă, a anunţat Federaţia galeză, citată de AFP.

"Leziunea a fost provocată de un incident în timpul antrenamentului şi necesită o intervenţie chirugicală", a precizat Welsh Rugby Union într-un comunicat postat pe site-ul său oficial, adăugând că durata indisponibilităţii lui Faletau va fi stabilită după operaţie.

În vârstă de 28 ani, Taulupe Faletau a adunat 72 de selecţii în naţionala Ţării Galilor, cu care a participat la Cupa Mondială 2015. El nu a mai evoluat însă pentru XV-le "dragonilor" din martie 2018, după ce a suferit două fracturi la braţul drept pe parcursul sezonului trecut.

În această vară, jucătorul echipei Barth, originar din Tonga, s-a antrenat alături de selecţionata galeză şi a participat recent la un stagiu intensiv de pregătire, de două săptămâni, în Alpii elveţieni, în perspectiva participării la Cupa Mondială 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel