Inaugurare Joe Biden. Ținute fabuloase și pline de semnificație în SUA: Ce au ales Jill Biden, Michelle Obama, Kamala Harris și Hillary Clinton (GALERIE FOTO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Galerie foto cu cei mai importanți oameni, prezenți la ceremonia de învestire a președintelui Joe Biden. 

La două luni și jumătate de la alegerile prezidențiale, Joe Biden a fost învestit ca șef al statului american și este, oficial, cel de-al 46-lea președinte al SUA.

În data de 20 ianuarie, la ora 18, ora Europei Centrale, Biden a rostit la Washington jurământul de președinte pe treptele Capitoliului, în ceremonia ce a avut ca motto "America unită.

De la eveniment au luat parte atât foștii președinți, fostele primele doamne, politicieni, cât și vedete, care au purtat ținute simple, dar foarte elegante.

Printre acestea, amintim de premierul Mike Pence și soția sa, Karen Pence, Barack Obama și Michelle Obama, Bill Clinton și Hillary Clinton, Lauyra Bush și Goerge Bush, poeta Amanda Gorman și cântărețele Lady Gaga și Jennifer Lopez, care au avut momente de excepție la evenimentul de învestire.

Citește și: Ce SEMNIFICAȚIE a avut ținuta purtată de Jill Biden, la învestirea lui Joe Biden în funcția de președinte al SUA

Vezi GALERIA FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel