GALERIE FOTO. Cum arată Delta Dunării iarna. Imagini surprinzătoare, locuri nedescoperite ce-ți taie răsuflarea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
A fost inaugurată nava de croazieră Diana ce-și așteaptă turiștii în prima croazieră din Delta Dunării. Premieră pentru turismul din țară, experiență de neuitat. V-am pregătit o galerie foto cu imagini cu Delta Dunării pe timpul iernii. 

Vezi și: Nava Diana, PRIMA croazieră în Delta Dunării. Revoluție în turismul din România, senzații TARI, experiență UNICĂ, peisaje ce-ți taie răsuflarea

Secretul gastronomiei din Delta Dunării. Ce este, de fapt, Storceagul. Trebuie să-l încerci când ajungi aici

Delta Dunării este una dintre destinațiile turistice rar vizitate și puțin apreciate, lucru care ar trebui să se schimbe începând cu 2021. Și chiar dacă ați spune că Delta este bună de vizitat doar vara, ei bine, nu. Am fost prezenți în weekendul 5 - 8 martie în Delta Dunării, am luat parte la unul dintre cele mai interesante proiecte proaspăt lansate în România și în Delta Dunării și putem să vă spunem ferm că peisajele sunt la fel de frumoase și pe timpul iernii, iar activitățile sunt pe măsură. 

În weekend s-a lansat un nou produs turistic: "Turism responsabil pe cele trei brațe de vărsare ale Dunării în Marea Neagră", la care a luat parte și ministrul Barna Tanczos. 

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării împreună cu armatorul Marius Crivțonencu, au inaugurat Nava de Croazieră Diana care va deveni astfel parte componentă a turismului deltaic, o premieră pentru turismul din România și care vine la pachet cu o ofertă ce prezintă Delta pe toate cele trei brațe de vărsare în Marea Neagră. 

VEZI AICI GALERIA FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel