Un bărbat din județul Galați, ucis de scara casei care s-a prăbușit peste el
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Scara exterioară a casei a căzut peste un bărbat de 46 de ani din județul Galați.

Un bărbat de 46 ani din judeţul Galaţi a decedat, miercuri seara, după ce scara exterioară a casei la care lucra s-a prăbuşit peste el, au informat, joi, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), citați de Agerpres.

Potrivit sursei citate, dispeceratul ISU Galaţi a fost anunţat prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că un bărbat în vârstă de 46 de ani din localitatea Costache Negri a fost prins sub o scară exterioară din beton care s-a prăbuşit peste el în momentul in care efectua lucrări pentru decofrare.

La faţa locului au intervenit de urgenţă pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Pechea, două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă cu medic şi autospeciala pentru descarcerare grea din cadrul Detaşamentului de pompieri Galaţi.

Pompierii au improvizat o pârghie din dispozitivul de remorcare al autospecialei de intervenţie pentru îndepărtarea elementelor de construcţie prăbuşite şi extragerea bărbatului. Din păcate, trupul victimei prezenta răni incompatibile cu viaţa, iar doctorul din cadrul Serviciului de Ambulanţă Galaţi a declarat decesul. 

Sursa foto: ISU Galați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel