Galați: O nouă ediție a concursului de pescuit pentru nevăzători și persoane cu deficiențe locomotorii
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Consilierii județeni din Galați au aprobat organizarea unei noi ediții a concursului  pe pescuit pentru nevăzători și persoane cu deficiențe locomotorii.

Am aprobat  în ședința de consiliu, parteneriate cu Asociația Persoanelor cu Handicap „Sporting Club” Galați și cu Asociația Nevăzătorilor din România – Filiala Județeană Galaţi, prin care, punem la dispoziție Complexul de agrement Balta Zătun pentru organizarea a două importante competiții de pescuit.

An de an organizăm astfel de competiții pentru acești oameni cu suflet mare, de la care învățăm mereu lecții de perseverență și curaj, și care au astfel șansa de a lega prietenii și de a se relaxa în aer liber.

Suntem alături de ei și în acest an, oferindu-le cazare, transport, masă și premii. Pentru noi, este mai mult decât un sprijin financiar. Este o contribuție la bucuria de a trăi, o punte de legătură între oameni și o dovadă că pasiunea pentru pescuit nu are limite, a precizat Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel