Data publicării:

Galați: Concurs sportiv internațional pentru persoanele cu handicap locomotor

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Facebook Costel Fotea
Foto: Facebook Costel Fotea
La Galați, Consiliul Județean a organizat în complexul de agrement de la Zătun, un concurs sportiv internațional dedicat persoanelor cu handicap locomotor, anunță Costel Fotea.

Dacă în urmă cu aproximativ o lună, Consiliul Județean a organizat un concurs național de pescuit sportiv pentru persoanele cu deficiențe de vedere, astăzi, tot în complexul de agrement de la Zătun, am pregătit un concurs sportiv internațional dedicat persoanelor cu handicap locomotor. La această competiție au participat 120 de persoane, din peste 20 de județe și din Republica Moldova.

Participanții, prin curajul și voința de care dau dovadă clipă de clipă, ne-au arătat că viața e frumoasă și că obstacolele pot fi depășite dacă suntem uniți și solidari unii cu alții.

A fost multă bucurie și bună dispoziție. Ba chiar și multă pasiune atunci când vorbim de întrecerea pescarilor. Au tras cu arcul la țintă, s-au întrecut la aruncarea suliței sau a greutății și s-au duelat în capturi și povești pescărești.

Dincolo de întrecerea sportivă, acest eveniment a fost și despre integrarea socială a persoanelor cu dizabilități, recuperare prin mișcare și mai ales relaxare în aer liber.

Le mulțumesc pentru lecția de viață pe care ne-au oferit-o astăzi!, a scris pe Facebook Costel Fotea, președintele PSD al CJ Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel