Data publicării:

Galaţi: Aproximativ 300 de autovehicule abandonate sunt în vizorul municipalităţii pentru fi ridicate

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
Aproximativ 300 de autovehicule abandonate sunt pasibile a fi ridicate de pe domeniul public, în urma sesizărilor venite din partea cetăţenilor sau a celor din partea echipelor municipalităţii aflate pe teren, se arată într-o informare transmisă, luni, de biroul de presă al Primăriei Galaţi.

Potrivit sursei citate, campania de toamnă de ridicare a maşinilor abandonate pe domeniul public a început în forţă, numai într-o singură zi, prin intermediul Serviciului de Administrare a Domeniului Public şi Privat, din cadrul Primăriei, fiind ridicate şapte maşini, iar alte şapte- de către proprietarii sau deţinătorii legali ai acestora, care s-au conformat somaţiilor primite. În plus, alte 30 de maşini ar urma să fie ridicate de pe domeniul public în perioada imediat următoare, fiind în analiză, în momentul de faţă, în urma sesizărilor venite din partea gălăţenilor sau a celor din partea echipelor Primăriei aflate pe teren, aproximativ 300 de autovehicule.

"Precizăm că, până la ridicarea efectivă a unei maşini abandonată pe domeniul public, există proceduri legale care trebuie respectate şi care necesită un timp mediu de aproximativ patru luni. Primăria municipiului Galaţi le mulţumeşte gălăţenilor pentru sesizările trimise de-a lungul timpului către serviciile de specialitate şi îi încurajează să sprijine în continuare acest demers, semnalând dacă observă noi autovehicule abandonate pe domeniul public", se mai spune în informare.

Pe parcursul acestui an, în municipiul Galaţi, au fost ridicate 60 de astfel de vehicule, în 2018 - 49, în 2017 - 71, în 2016 - 31, în 2015 - 11, în 2014 - 21, iar în 2013 - 5.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel