Galați: Explozie la o fabrică. Bărbat în comă
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Un bărbat de aproximativ 50 de ani din Galaţi a ajuns în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi în urma unei explozii produse la fabrica de ulei Prutul SA din localitate, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă. 

Potrivit acestuia, explozia nu a fost urmată de incendiu. 

Victima este politraumatizată, în comă, şi a fost transportată de ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Galaţi. 

"Am fost solicitaţi să intervenim pentru un bărbat de aproximativ 50 de ani, victimă a unei explozii. Pacientul prezenta multiple traumatisme şi era în comă. A fost preluat şi transportat la Spitalul de Urgenţă 'Sf. Apostol Andrei'", a declarat şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi. 

Nu a fost incendiu 

După producerea exploziei, la faţa locului au ajuns echipaje medicale şi două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Pentru că deflagraţia nu a fost urmată de incendiu, autospecialele nu au intervenit. 

Pompierii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. 

"Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul efectua lucrări de sudură la un bazin. Cel mai probabil, explozia a avut loc din cauza unei acumulări de gaze. S-a deschis o anchetă şi urmează să se stabilească cu exactitate cauza producerii deflagraţiei", a spus Eugen Chiriţă. 

Şi Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă în acest caz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel