Urmărește emisiunea live
Gal Gadot, în mijlocul controversei momentului. Actrița o va interpreta pe Cleopatra
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Actrița israeliană Gal Gadot a fost apostrofată pe rețelele de socializare, după ce a fost recrutată pentru a o întruchipa pe Cleopatra în viitorul film despre regina egipteană foarte bine cunoscută.

Conform Daily Mail, vedeta de 35 de ani a confirmat, duminică, că va avea rolul principal în noul film, după ce Paramount Pictures a câștigat drepturile pentru film, după o războire între Universal, Warner Bros., Apple și Netflix. Totuși, decizia de recrutare a generat mare scandal pe rețelele de socializare de la utilizatorii care nu prea le au cu istoria, fiindcă au crezut că Cleopatra era de culoare și nord-africană.

Astfel, criticii au argumentat că nu este corect ca Gadot, o israeliană albă, să joace un astfel de rol, sugerând că ar trebui să fie distribuit unei actrițe africane sau de culoare. Cunoscătorii de istorie s-au prăpădit de râs când au citit postările altora și au corectat cu faptul că ea era fie greacă, fie persană. „Cleopatra NU era neagră, avea rădăcini grecești și avem până și edificii din acele dăți cu cum arăta. Oamenii trebuie să înceteze cu rescrisul istoriei cu corectitudinea politică din zilele noastre”, a scris un utilizator Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel