GAFĂ la depunerea unei candidate USR-PLUS: A uitat în ce oraș candidează
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Foto: turdanews.net
Foto: turdanews.net
Daniela Dolha, candidata USR-PLUS pentru funcția de primar la Câmpia Turzii a uitat în ce oraș va candida. |n momentul depunerii  dosarul de candidatură, Daniela Dolha a scris că va candida pentru funcția de primar în Turda.

Oficialii PNL Câmpia Turzii au depus o contestație în acest sens, la Judecătoria Turda, prin care solicită respingerea candidaturii, de vreme ce este menționat faptul că Daniela Dolha va candida pentru funcția de primar la Turda.

”La o simplă lecturare a acestui document, validat de Biroul Electoral de Circumscripție nr. 2 Câmpia Turzii, se constată cu puterea evidenței că doamna Daniela Dolha a fost desemnată de către conducerea Alianței USR-PLUS să candideze în municipiul Turda și nu în municipiul Câmpia Turzii. Apreciem că acest document exprimă voința indubitabilă a conducerii județene a formațiunii politice USR-PLUS”, se menționează în contestația depusă de Sabin Ghemeș, în calitate de reprezentant al PNL Câmpia Turzii, care solicită ”respingerea acestei candidaturi”, potrivit turdanews.net.

Ulterior, USR-PLUS Câmpia Turzii a transmis un punct de vedere referitor la incidentul de la depunerea candidaturii doamnei Daniela Dolha.

"În opinia PNL Câmpia Turzii, e firesc să acuzi de incompetență, complet gratuit, pe singurul candidat ce într-adevăr propune o schimbare în sistemul politic actual la nivelul admin

Candidatura Danielei Dolha e mai sănătoasă ca oricând și vă așteptăm la vot pentru a opri hoția, minciuna, administrația proastă și metehnele astea de ev mediu ce ne bântuie și azi în politica și presa locală..."

USR-PLUS Câmpia Turzii spune că Judecătoria Turda a respins contestația PNL împotriva candidatei formațiunii lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel