Gafă monumentală a lui Vasile Blaga: ARD a dus cea mai dură campanie de mistificare a adevărului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
blaga
blaga

Liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, a făcut o gafă monumentală la începutul discursului său, după aflarea rezultatelor la alegerile parlamentare.

Vasile Blaga a spus că ARD a dus cea mai dură campanie de mistificare a adevărului, dorind, probabil, să zică USL.

"Scorul obţinut de ARD este rezultatul unei munci deosebite în condiţii cu totul speciale. Într-o lună, ARD a dus cea mai dură campanie de mistificare a adevărului şi o campanie de manipulare ieşită din comun. Cu toate acestea, le mulţumesc colegilor mei din teritoriu, care s-au bătut în colegii, şi îi rog să stea până în ultima clipă în secţiile de votare", a transmis Vasile Blaga, duminică seară, după anunţarea exit-poll-urilor, care arată că ARD a obţinut între 18 şi 19 la sută din voturi.

El a mulțumit electoratului, despre care spune că a dat dovadă de un "civism deosebit", exprimându-și speranța că ARD  va reuși să obțină peste 20% din mandatele viitorului Legislativ.

Vasile Blaga a mulțumit, în numele ARD, "românilor care pe o vreme grea au mers la vot, dând dovada de un civism deosebit".

Președintele PDL s-a declarat convins că ARD îşi va atinge obiectivul de a avea peste 20% din mandatele din viitorul Parlament, și a promis că senatorii și deputații Alianței vor face ceea ce au proms în campanie: vor apăra statul de drept, vor milita pentru o justiție independentă, pentru o Românie europeană și pentru o Românie alături de prietenii ei euro-atlantici".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel