Gabriela Ruse, tenismenă română, speriată de cazul Simona Halep: Păstrez fiecare bon fiscal!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Gabriela Ruse   Foto: Facebook
Gabriela Ruse Foto: Facebook
Gabriela Ruse, calificată în optimile de finală ale turneului Australian Open la dublu, spune că scandalul de dopaj prin care trece Simona Halep a speriat-o, astfel că acum păstrează bonurile tuturor suplimentelor pe care le achiziţionează. 

“Situația Simonei Halep este foarte grea. Niciun sportiv de pe lumea asta nu-și doreste să treacă printr-un asemenea calvar. Numai ea știe exact ce s-a întâmplat acolo.

N-am reușit să vorbesc prea multe cu Simona. I-am scris un mesaj de suținere pentru că suntem colege de atâta timp. Sunt lucruri mult prea personale ca să pot intra eu în discuția despre dopingul ei.

Și eu, dacă aș fi fost în locul ei, chiar dacă sunt o fire mai deschisă și aș fi spus Da, Domne, sunt vinovată sau nu! Nu mi-ar fi plăcut ca Simona să mă întrebe ce s-a întâmplat. Este cel mai îngrozitor lucru care i se poate întâmpla unui sportiv! Nu cred că există ceva mai rău! Odată cu necazul ăsta al Simonei, eu îmi iau fiecare tichet plătit, invoice-ul.

Fiecare bon fiscal îl iau și îl bag în portofel pentru că, nu se știe niciodată. La ce se întâmplă în lumea asta, orice este posibil!", a declarat Gabriela Ruse, citată de Prosport

Ba mai mult, sportiva afirmă că se teme şi să ia masa în oraş, de frica contaminării cu substanţe interzise sportivilor. 

“Eu am încercat să nu prea servesc masa în oraș. Nu mai am încredere în nimic.

Nu la nivelul ăla de substanțe nasoale, dar este posibil. Este un lucru îngrozitor. Nu doresc cuiva, vreodată, să trăiască așa ceva!

Sunt și eu cu analizele puse la punct. Suplimentele nutritive le verific în motorul de căutare WADA. La Fed Cup avem un domn care ne trimite, mereu, lista de medicamente, ce se schimbă de la un an la altul. În momentul când s-a dus vorba, ești etichetată, mai ales când ești și din România. 

Noi suntem ajutate să verificăm și să controlăm medicațiile și de doctorii de la WTA ! Dacă noi avem anumite substanțe pe care este necesar să le luăm, ei (n.r. medicii angajați ai WTA, Asociația Jucătoarelor de Tenis Profesioniste) ne pot da medicamentele respective.

Sunt doctori, totul este foarte controlat. Doar că, na, nu se știe niciodată ce pățești !

Până și spay-ul de nas îl controlez pentru că nu se știe niciodată! La cât de răcită am fost, am tot avut nevoie de multe medicamente", a mai declarat ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel