Gabriela Ruse și Kristina Mladenovic, titlu de dublu la Ilkley
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
Gabriela Ruse a câștigat titlul în proba de dublu la Ilkley (Marea Britanie, iarbă).

Gabriela Ruse și Kristina Mladenovic au câștigat, vineri, titlul în proba de dublu a turneului ITF pe iarbă de la Ilkley (Marea Britanie), turneu dotat cu premii totale de 100.000 de dolari. 

Principalele favorite ale turneului au jucat, vineri, două meciuri, iar în finală au dispus de perechea Quinn Gleason/Qianhui Tang (SUA/China), cu scorul 6-2,6-2, în numai 67 de minute de jos.

În semifinale, Ruse și Mladenoic au trecut de perechea Vitalia Diatcenko/ Irina Șimanovici (Rusia/Belarus), scor  6-2, 6-0, în 54 de minute, scrie Agerpres.

Ruse și Mladenovici, oponente la simplu

În urmă cu mai bine de o lună, Gabriela Ruse a jucat împotriva Kristinei Mladenovic, în turneul de la Trophee Clarins (WTA 125), partida fiind câștigată de româncă, în turul secund, ca în sferturile de finală să se confrunte cu o altă jucătoare din Franța, Alize Cornet, pe care, de asemenea, a învins-o.

Reamintim că Gabriela Ruse, locul 74 WTA (simplu) se află pe lista ”calificărilor” la cel de-al treilea turneu de Grand Slam, Wimbledon, dar și ca ”alternativă” pentru tabloul principal.

Citește și: Organizatorii Wimbledon au anunțat lista wild-card-urilor. Simona Halep, ultima speranță 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel