Urmărește emisiunea live
Soția lui Dani Oțil, probleme în sarcină. Alimentul la care a poftit și care i-a făcut rău: Fierea mea nu a fost pregătită
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Gabriela Prisăcariu a povestit totul despre problemele din sarcină. Ce a pățit soția lui Dani Oțil.

Yasmine, noua iubită a lui Pepe?! REVOLTĂ în online: Bă fraților, pe bune?

După o lungă perioadă în care a fost tachinat de către colegii săi în ceea ce privește iubitele, familia și copiii, Dani Oțil le-a dat tuturor peste nas. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani trăiește o poveste de dragoste cu Gabriela Prisăcariu, iar cei doi vor deveni părinți anul acesta. 

Mai mult, chiar în prima zi a relaxărilor măsurilor anti-COVID-19, cei doi au făcut și cununia și și-au unit destinele. 

Gabriela Prisăcariu, probleme în sarcină

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, însărcinată în câteva luni cu primul copil, a povestit că s-a confruntat cu câteva probleme în tot acest timp și a spus ce a pățit într-o zi, când a făcut abuz de chipsuri. Din această cauză, a fost nevoită să bea toată ziua sucuri.

Soția matinaului de la Antena 1 le-a povestit fanilor ce i s-a întâmplat, atunci când a avut mari dureri infernale de fiere. 

Chipsurile picante nu i-au făcut deloc bine. A avut poftă de ele și nu s-a putut abține, așa că, pentru a-și reveni, a fost nevoită să bea doar sucuri naturale. 

"În loc să-mi iau gogoși să mănânc, astăzi sunt pe sucuri pentru că cineva ieri a poftit la chipuri picante și ce credeți, eu nu mănânc picant. Astfel că, fierea mea nu a fost pregătită pentru o cutie mare de chipsuri. Deci astăzi sunt pe sucuri. Mulțumesc bebelușule", a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram.

Dani Oțil, tătic pentru prima dată

Dani Oțil a anunțat într-o postare publicată pe pagina de Facebook că va deveni tătic.

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil... Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre... Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule...Pentru toți... Hai ca am glumit...nu pt voi, ci pentru noi...O să avem un copil!”, arată postarea.

„Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a intervenit Gabriela Prisăcariu în textul postării.

De asemenea, partenera lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, a scris pe Facebook că „am tot primit mesaje de genul *Să te văd după ce faci un copil dacă o să mai arăți așa!* Challenge accepted!”. 

Dani Oțil, speriat de rolul de tată

De-a lungul timpului, Dani a fost ținta tachinărilor în ceea ce privește familia, iubitele și rolul de tată, dar acum, acesta a spus că este speriat de un lucru atunci când se gândește la momentul întâlnirii cu cel mic. Prezentatorul a mărturisit în direct, în fața tuturor, că există câteva aspecte la care nu se va descurca niciodată.

Într-o conversație cu Ruxandra Luca, expertul în parenting de la "Neatza cu Răzvan și Dani", Dani Oțil a recunoscut că există două lucruri la care nu se descurcă atunci când se vede ca părinte. 

"Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân și pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut. Și nici cu pompă de muc, de care mi-a zis Răzvan", a spus Dani Oțil în direct, spre amuzamentul colegilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel