Firea, decizie după ce a fost huiduită
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Primarul Capitalei, Gabriela Firea a decis să își suspende pagina oficială de Facebook la scurt timp după ce o parte dintre cetățenii veniți la Arena Națională au huiduit-o la evenimentul organizat cu ocazia victoriei Simonei Halep la Turneul de la Roland Garros.

După momentul huiduielilor de pe Arena Națională, cetățenii au continuat șirul de critici pe pagina oficială a primarului Capitalei Gabriela Firea. Astfel de de bine de o ora, pagina Gabrielei Firea nu mai poate fi accesată, decizia politicianului de a-și suspenda pagina fiind probabil una de moment.  

Huiduită când a început să vorbească

Gabriela Firea a fost huiduită, luni seară, pe Arena Națională, unde Simona Halep a adus trofeul câştigat la turneul de tenis de la Roland Garros. După ce a fost intonat imnul României de către Marcel Pavel și Monica Anghel, a luat cuvântul Gabriela Firea. În acel moment, a început un episod masiv de huiduieli. "Ne bucurăm că ai venit în țara noastră. Nu fac altceva decât să-mi exprim satisfacția pentru că ai venit în țară și să-ți ofer cheia orașului București. Te rog să primești cheia capitalei țării și această plachetă omagială", a spus Gabriela Firea. "Te felicit pentru tot ceea ce ai făcut și îți urez succes. Doamne ajută!", a mai spus primarul general al Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel