Gabriela Firea: Voi dialoga cu toate partidele
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Gabriela Firea a declarat marţi că, în calitate de primar general al Capitalei, va propune doar proiecte care sunt benefice bucureştenilor, considerându-se ''un om de dialog''. 

'Le voi mulţumi colegilor care m-au propus. Se ştiu ei cei care m-au propus pentru a reprezenta PSD în alegerile de la Primăria Capitalei. Celorlalţi le mulţumesc pentru confirmare, validare şi susţinere în toată această perioadă. Vă spun sincer că nu prea este timp de evenimente, de manifestări de bucurie şi nu e un şablon. Aştept rezultatele finale din clipă în clipă, validarea din partea judecătoriei şi toată succesiunea şi cronologia de evenimente care se vor succeda. Va trebui să intru în legătură cu prefectul de Bucureşti şi să stabilim de comun acord data, ora şi locul depunerii jurământului', a spus Gabriela Firea, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Întrebată dacă ştie care sunt colegii care 'nu au fost încântaţi' ca ea să fie candidatul PSD la Capitală, Firea a precizat:

'Ştiu, dar chiar nu este cazul acum, după acest rezultat, să intru în astfel de polemici, dar poate că aveau argumentele lor. Şi eu le respect, sunt un om de dialog şi aşa voi face în continuare. De asemenea, mă bazez pe faptul că nu sunt un om ranchiunos şi voi putea să dialoghez foarte bine la Primăria Generală a Capitalei cu toţi consilierii generali indiferent ce partid reprezintă. Vă asigur că voi propune numai proiecte care sunt benefice bucureştenilor şi nu proiecte care să fie controversate. Iar atunci când vom avea dubii, când vom avea dileme, cei care vor fi consultaţi vor fi bucureştenii, atât cei care sunt constituiţi în asociaţii, în fundaţii, cât şi cei care nu aparţin unei forme asociative'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel