Gabriela Cristea, val de emoții. Ce a publicat în mediul online
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Gabriela Cristea a stârnit un val de emoții pe Facebook.

"Prințesa noastră împlinește azi 4 luni. 4 luni de bucurie, speranță și fericire profundă. Draga mea, îți mulțumesc pentru cum mă faci să descopăr în fiecare dimineață viața. La mulți ani, Bella Victoria Margot! Mami și tati te iubesc necondiționat!", a scris Gabriela Cristea, marți, 23 ianuarie, pe Facebook.

Amintim că vedeta spusese că, după ce ea şi soţul ei au devenit părinţi, acest lucru nu i-a făcut să uite de ei ca soţi sau de relaţia lor. "E frumoasă (n.r. viaţa de mămică). Mi-am lăsat copilul cu Tavi şi am fugit repede să cumpăr două-trei chestii pentru că mai simt nevoia să ies şi din casă. O sticlă de vin pentru Tavi, cumpărături pentru mine, d-astea... Normal... doar nu ne-am uitat de tot pe noi. Nu, cea mică nu plânge noaptea, este un copil absolut cuminte şi... e un copil normal, nu pot să zic că e un copil cu..., ba din contră: ne lasă chiar să dormim", spusese Gabriela Cristea pentru cancan.ro.

[citeste si]

Cu o săptămână înainte să nască, Gabriela Cristea i-a predat ştafeta Biancăi Drăguşanu, care a înlocuit-o la cârma emisiunii "Te vreau lângă mine", de la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel