Gabriela Cristea, probleme pe platoul de filmare: Când intru, operatorii se trag în spate
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Gabriela Cristea, însărcinată pentru a doua oară
Gabriela Cristea, însărcinată pentru a doua oară
Gabrielea Cristea se confruntă cu aceeași problemă pe care tinerele însărcinate o experimentează.

"Nu mă mai încape nimic, asta era singura rochie care îmi venea, așa primăvăratecă, cu flori. Nu pot să sug burta, ce să fac. Când intru aici în scenă, operatorii se trag în spate și nu înțeleg de ce, dar șitu de ce...dacă ar veni mai aproape de mine, nu aș mai intra în cadru. Sunt ca o clepsidră, numai că clepsidra mea mai are așa o burtă. Eu nu sunt 90-60-90, eu sunt 60-90-60", a povestit Gabriela Cristea, la „Te iubesc de nu te vezi'.

Iar aceasta nu este singura problemă cu care se confruntă vedeta tv. În urmă cu ceva timp, mărturisea, pentru revista VIVA! că a ajuns să plângă din lucruri minore. 

"Trec de la o stare la alta. În urmă cu câteva zile, de dimineaţă, am avut un mic incident, când m-am enervat, pur şi simplu, degeaba. M-am lovit cu uşa şi am început să plâng si să mă cert cu ea. Era o chestie minoră, dar nu m-am putut abţine. Tavi a venit, m-a luat în braţe şi a zis "uşă rea, pleacă de aici". Mă tratează ca pe un copil, pentru că toanele mele chiar sunt de copil în această perioadă".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel