Gabriela Cristea, șocată de bărbați: Spărgeau televizoarele, aruncau telefoanele
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Gabriela Cristea
Gabriela Cristea
Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii ''Te iubesc de nu te vezi'', a fost șocată să vadă că un suporter a aruncat cu un telefon mobil în teren la meciul FCSB - DINAMO.

Gabriela Cristea a rămas șocată în momentul în care a văzut cum suporterii aruncă telefoanele mobile în teren, în timpul meciurilor, în timp ce alții spărgeau televizoarele.

"Să vă povestesc ce am făcut aseară. Fiind duminică, toată lumea s-a relaxat, noi am mers la o piscină. La ora şase şi jumătate zice: să mergem. zic: mă, a înnebunit lupul? Mi-a zis că e meci, derby. M-am uitat şi eu cinci minute, i-am făcut capul calendar. La un moment dat mă uit eu aşa la televizor şi cei care transmiteau meciul dădeau un cadru cu un telefon mobil aruncat în teren. L-am întrebat pe Tavi de ce. Şi îmi zice: el era nervos că echipa lui nu ştiu ce făcea şi zice: era un om nervos şi în timpul meciului l-a mai sunat şi nevastă-sa! (...) Mi-a pus nişte filmuleţe de pe internet în care oamenii pur şi simplu spărgeau televizoarele. Eu asta cu fotbalul eu nu o înţeleg, mă depăşeşte. Doamnelor, dacă vreţi să fiţi în pas cu partenerii voştri, uitaţi-vă cu ei la fotbal", a povestit Gabriela Cristea în direct la "Te iubesc de nu te vezi". 

Vezi și: FCSB - Dinamo. Dică, la pământ: Sunt supărat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel