Gabriela Cristea, însărcinată. Criză de plâns: M-am enervat, pur şi simplu
Data publicării:
Autor: Ema Apostu, Florentina Constantin
WhatsApp
Gabriela Cristea  este însărcinată pentru a doua oară, însă lucrurile nu stau tocmai bine. Vedeta mărturisește că starea sa de spirit se schimbă de la un minut la altul, recunoscând că, de curând, a izbucnit în plâns din cauza unui lucru minor. 

"M-am îngrăşat până acum şase kilograme. Nu mi se pare puţin pentru că, de regulă, din luna a şasea sau a şaptea începi să acumulezi alert. În rest, nu pot să zic că am remarcat schimbări spectaculoase... Mi s-a pătat pielea şi n-am apucat, de exemplu, să fac peeling după prima sarcină. Asta păţesc toate femeile. La sarcina cu Victoria mi-a crescut piciorul cu un număr, apoi mi-a scăzut, iar acum a crescut din nou. Port 39, de la 38-38 şi jumătate.

Trec de la o stare la alta. În urmă cu câteva zile, de dimineaţă, am avut un mic incident, când m-am enervat, pur şi simplu, degeaba. M-am lovit cu uşa şi am început să plâng si să mă cert cu ea. Era o chestie minoră, dar nu m-am putut abţine. Tavi a venit, m-a luat în braţe şi a zis "uşă rea, pleacă de aici". Mă tratează ca pe un copil, pentru că toanele mele chiar sunt de copil în această perioadă", a declarat Gabriela Cristea pentru revista VIVA!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel