Gabriela Cristea doboară orice top la Kanal D
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Gabriela Cristea rupe topurile de audiență cu emisiunea pe care o realizează la Kanal D.

Miercuri, emisiunea "Te vreau langa mine" a fost lider absolut de audienta, pozitionand Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania. Aproape doua milioane de telespectatori au urmarit ieri show-ul prezentat de Gabriela Cristea la Kanal D.

Aproape un sfert de piata TV din Romania vizionau ieri show-ul "Te vreau langa mine", diferenta intre audienta inregistrata de Kanal D si urmatorul clasat fiind dubla, pe toate segmentele de public, conform datelor furnizate de Kantar Media.

In intervalul 13:30 – 16:00, emisiunea a inregistrat 7,6% rating si 28,2% cota de piata, pe targetul National, 6,0% rating si 24,2% cota de piata, pe targetul All Urban, si 4,0% rating si 23,3% cota de piata, pe segmentul Comercial. Pe locul secund pe toate cele trei intervale orare s-a clasat postul Antena 1.

O medie de 1.401.000 de telespectatori urmareau ieri show-ul "Te vreau langa mine". In minutul de aur, atins la 15:46, aproape doua milioane (1.929.000) de fani ai emisiunii erau cu ochii pe Kanal D, informează Radar de Media.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel