Gabriela Cristea, despre cum să te lași de fumat: ''Nu există că nu poți''
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gabriela Cristea
Gabriela Cristea
Prezentatoarea emisiunii ''Te iubesc de nu te vezi'', Gabriela Cristea, a mărturisit că a fost fumătoare în urmă cu mulți ani și nu înțelege cum alții nu pot renunța la fumat deși își doresc acest lucru. 

Gabriela Cristea povestește cum s-a lăsat de fumat în urmă cu zece ani și nu înțelege cum alții nu reușesc acest lucru, ea fiind unul dintre exemplele cele mai bune.

"Mă mai roagă câte un prieten să-i cumpăr un pachet de ţigări şi mă duc. Şi când îmi zic cât costă un pachet de ţigări, mă apucă groaza la casă. Şi zic <Doamne, dumnezeule... În halul ăsta?> O să zică lumea că sunt zgârcită, dar asta-i realitatea. Mi se par foarte scumpe şi practic dai banii ca să-i arzi. Mai bine cumpărăţi nişte chibrite sau fă un grătar şi pune doi mici şi eşti mai avantajat. Ca să nu mai zic pe termen lung ce nenorociri se întâmplă. Dar acum, fiecare cu treaba lui. Nu există treptat. Ori te laşi, ori nu te laşi. Şi nu există că nu poţi. E în mintea ta. Eu o singură dată în viaţa mea am vrut să mă las de fumat şi m-am lăsat. Şi am 10 ani de când nu fumez şi sunt foarte fericită", a mărturisit Gabriela Cristea în platoul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi".

Vezi și: Gabriela Cristea, probleme de sănătate în timpul sarcinii: Singurul lucru care m-a salvat...

Gabriela Cristea, declarații despre sarcină: Ca o balenă eşuată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel