Gabriela Cristea, salariu. Cât câștigă vedeta de la Antena Stars
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook / Gabriela Cristea
Foto: Facebook / Gabriela Cristea
Gabriela Cristea are un salariu impresionant la Antena Stars pentru a modera o emisiune. 

Gabriela Cristea a intrat în televiziune în anul 1994, la TVR 1. Vedeta a trecut prin mai multe contracte media, iar acum are o emisiune zilnică la Antena Stars, scrie cancan.ro

Gabriela Cristea găzduiește în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19.30, la Antena Stars aftershow-ul Mireasa - Capriciile iubirii, un conţinut unic în care vor fi dezbătute cele mai fierbinți subiecte de la Mireasa, alături de toți cei implicați, indiferent dacă aceștia sunt sau nu în casă.

Un show pe placul telespectatorilor

Noutăţile pe care reality show-ul le aduce sunt materialele în exclusivitate, prezenţa concurenţilor, dar şi a membrilor familiei acestora sau a prietenilor care generează dezbateri intense în platoul emisiunii. Mai mult, fanii emisiunii au ocazia să îşi facă auzite propriile opinii, dar şi să discute direct cu anumiţi concurenţi din casă, în cadrul rubricii speciale Capriciile online. 

În lupta pentru dragostea adevărată și pe drumul către un ”au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, Mireasa - Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un  sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție. 

Ce salariu are Gabriela Cristea?

De-a lungul anilor, despre Gabriela Cristea s-a scris despre sumele pe care l-ar încasa în televiziune. Conform informațiilor, aceasta ar încasa aproximativ 10.000 de euro pe lună. Pe timpul când a colaborat cu postul Kanal D, s-a scris că ar fi primit în jur de 94.000 de lei, mai scrie sursa citată. 

Mama lui Tavi Clonda, despre Gabriela Cristea: Așa a fost de la început

Soacra Gabrielei Cristea a făcut dezvăluiri din familia prezentatoarei. Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți de șapte ani și au împreună două fete și o familia superbă. 

Pe 15 septembrie, a fost ziua lui Tavi Clonda. Solistul a împlinit 42 de ani, motiv pentru care cea care mama lui a dorit să marcheze momentul important și să-i transmită acestuia un mesaj la televizor.

Citește mai multe despre acest subiect aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel