Gabriel Marin, președintele executiv al Partidului România Puternică, la DCNews. Rolul unui partid suveranist în România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele executiv al partidului România Puternică, doctorul în economie Gabriel Marin, este invitatul de astăzi al DCNewsTV și DCNews.

Urmăriți un interviu live, realizat de analistul politic Bogdan Chirieac cu președintele executiv al Partidului România Puternică, doctorul în economie Gabriel Marin.  

Emisiunea este transmisă pe DCNews, DCNewsTV și ȘtiriDiaspora, de la ora 13:00. 

Subiectele abordate: 

Rolul unui partid suveranist în România

Suveranism vs. apartenență la UE

Șansele ca România să se dezvolte de una singură

Importanța copleșitoare a NATO pentru România

Program economic și social de tip suveranist

Cum se descrie Gabriel Marin, pe site-ul său:

”Sunt absolvent al Academiei de Studii Economice din București (Facultate de Cibernetică Economică), promoția 1984 și doctor în Economie (1989-1995) în cadrul aceleiași facultăți.

În anul 1992 am fondat Omnilogic, care în cei aproape 30 de ani de existență a devenit, pentru o perioadă, cea mai importantă companie de IT&C din România, activă în zona de Banking, Finanțe, Asigurări, Telecomunicații și în anumite zone critice din sectorul public. Principiile de performanță, onestitatea, dar și determinarea de a nu face compromisuri au stat și stau la baza succesului obținut.

Am decis să mă implic în viața comunității în care trăiesc pentru că, dincolo de cuvintele care ar putea să fi coborât deja prea mult în comun sau banal (prin folosire excesivă), îmi doresc sincer o Românie Puternică, conștientă și mândră, atât de istoria și tradițiile ei milenare, cât și în același timp, conștientă de întreg potențialul pe care îl are în acest moment.

O Românie independentă, construită pe Constituția Națională ca act fundamental de existență a națiunii, o Românie cu valori solide.

O Românie care a crescut de secole în credința creștină, ca liant și garant al unității sale naționale, o Românie în care respectul pentru valorile familiei clasice/tradiționale nu a fost niciodată negociabil, indiferent de presiunile factorilor externi, care au apărut de-a lungul timpului, în diferite momente.

O Românie în care factorul politic să lucreze pragmatic și exclusiv (nu doar declarativ) în interesul națiunii Române. O Românie puternică economic, bazată majoritar pe capitalul românesc (fie el privat sau public).

O Românie construită pe proprietatea națională asupra resurselor sale materiale, și în care resursele sale umane să poată fi folosite și stimulate în principal pentru creșterea puterii sale economice. Un aspect foarte important, întrucât, la acest moment istoric, tranziția de la o lume globalistă la o lume a națiunilor este deja o realitate de necontestat.

Și nu în ultimul rând, o Românie în care democrația directă și nu așa-zis-ul elitism globalist să funcționeze în mod efectiv, și vocile românilor să fie cu adevărat auzite și luate în considerare”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel