Gabriel Fătu, supranumit și Regele farselor, la DC News și Spectacola. Ce face, în prezent, marele actor / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Zamarcaru Liliana
WhatsApp
Gabriel Fătu
Gabriel Fătu
Cunoscutul actor Gabriel Fătu vine la interviurile DC News și Spectacola.

Gabriel Fătu a rămas în istorie cu ale sale farse de acum mai bine de un deceniu. Era vestit pentru farsele realizate în direct la OTV, televiziunea lui Dan Diaconescu. Atunci când apărea actorul la televizor, toată lumea se uita. Era nebunie totală! Râdeai cu lacrimi. A fost o perioadă frumoasă despre care ne va vorbi la DC News și Spectacola.

Actorul Gabriel Fătu a venit la DC News TV pentru o discuție lungă despre cariera sa de actor, perioada farselor de la televizor și nu numai

Gabriel Fătu este „actor cu diplomă”. Dar ce face acum Gabriel Fătu? Cum a revoluționat teatrul independent? Vă invităm să aflați vineri, 9 februarie, la ora 13.00.


Gabriel Fătu este actor cu diplomă de 24 de ani și a transmis în interviul realizat de Val Vâlcu cum a reușit să își îndeplinească visul deși promova dintr-o localitate cu o școală care avea doar patru clase. Deși nu i-a fost ușor, mai ales cu bacalaureatul pe care l-a luat cu nota 7,05, Gabriel Fătu a reușit să-și facă un nume în România.


Despre pasiunea sa pentru actorie, dar și despre faptul că rar este recunoscut din spectacolele de teatru, în contrast cu notorietatea sa obținută la televiziune, veți afla mai multe astăzi, 9 februarie 2024, de la ora 13:00. Interviul va fi difuzat pe DC News, DC News TV și Spectacola, atât pe site-uri, cât și pe paginile de social media și canalele de YouTube ale acestora. Rămâneți alături de noi!

Gabriel Fătu, managerul Teatrului Dramaturgilor Români

Teatrul Dramaturgilor Români este locul unde puteți avea imaginea semnificativă a dramaturgiei românești, prin valorile și specificul ei.

Gabriel Fătu s-a nascut în satul Luminița, comuna Topolog, județul Tulcea, în 21 iulie 1975. Clasele primare le-a făcut la școala din sat (1982-1986), gimnaziul și liceul în Topolog (1986-1994). Este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București (1996 – 2000).

Stați cu noi pentru a vedea cu se ocupă, în prezent, Gabriel Fătu! Ce a făcut la Sala Dalles? Interviul poarte fi urmărit vineri, 9 februarie, de la ora 13.00 pe DC News și Spectacola - Facebook și Youtube.

Nu ratați: Gabriel Fătu vă așteaptă cu multe surprize!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel