Data publicării:

Gabi Bădălău, reacție dură la piesa fostei soții, Claudia Pătrășcanu

Autor: Cătălina Burghelea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău
Recent, Claudiua Pătrășcanu a lansat o piesă, în care vorbește despre fostul soț, Gabi Bădălău. Acesta a avut o reacție dură în ceea ce privește melodia "Tată de duminică". 

După lansarea piesei "Tată de duminică", Gabi Bădălău a publicat următorul mesaj în mediul online: „Nu poţi construi niciodată un regat cu o persoană care încă doreşte atenţia din sat”.

„Iertarea mea nu e de vânzare! Cu banii tăi nu speli păcatele murdare”, spune un vers din noua piesă a Claudiei.

Solista a admis că versurile sunt inspirate din viaţa ei şi că a avut o contribuţie mare şi în ceea ce priveşte linia melodică.

„Noi nu ne mai înţelegeam de ceva timp. Nu mai puteam. S-a umplut paharul. Nu a fost doar vorba de înşelat. Toţi bărbaţii mai greşesc, dar cei care ţin la familie, o fac mai cu perdea. Să zicem că sunt mai precauţi. Şi nu a fost doar atât, dar oricât am fi încercat nu cred că mai mergea. Nu m-aş mai fi împăcat cu el. Oricâte mi-a făcut mie Gabi, va rămâne totuşi tatăl copiilor mei. În prezent, noi doi vorbim strict de copii, probabil şi distanţa a impus acest lucru. Eu stau la Constanţa. El a venit iniţial la copii, acasă la mama, apoi s-a stabilit să-i ia la el două weekenduri pe lună, pentru că aşa sunt legile. Va fi un proces lung. Eu mi-am dorit o despărţire amiabilă de dragul copiilor, dar el nu a vrut. Mama este cea care mă ajută cu copiii. Fac naveta. Îmi este greu. Intenţionez să revin în Bucureşti. Îmi pierdusem încrederea şi curajul. Acum mi le-am recăpătat”, a declarat Claudia Pătrăşcanu, în emisiunea "La Măruţă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel