Fuziunea PLUS - USR. Cioloș: Am insistat să dăm semnalul public
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Președintele PLUS, Dacian Cioloș, a vorbit despre fuziunea cu USR și motivul pentru care s-a luat această decizie.

"Am insistat să o facem pentru că altfel riscam să intrăm în vria târguielilor pe locuri pe listă. Asta ar fi dat un semnal distorsionat că suntem doua partide care se ceartă pe locuri pe liste. ar mesajul nostru vrem să fie că suntem o singură forță politică ce caută cele mai bune soluții de candidați. Iar competiția politică nu e în interiorul Alianței, ci între Alianță și celelalte forțe politice.

"Semnal public pentru fuziune"

Mesajul perceput public ieri era că începem iarăși târguielile pentru liste cu proportie de 3:1 sau 3:2 sau mai știu eu ce proporție. Noi trebuie acum să strângem rândurile și să determinăm oamenii în teritoriu să lucreze ca o echipă, având încredere unii în ceilalți. De aceea am insistat să dăm acum semnalul public pentru fuziune ca să nu mai fie dubii și interpretări iar colegii de la usr au acceptat", a declarat Dacian Cioloș pentru G4Media.ro.

USR a decis, sâmbătă, să meargă în negocierile cu PLUS pentru listele de candidați la alegerile locale. Astfel, la trei candidați USR va exista unul de la PLUS, potrivit surselor G4Media.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel