Furtuna puternică a făcut ravagii în Capitală. Mai multe mașini au fost distruse de copaci doborâți de vânt
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Furtuna puternică a făcut ravagii în Capitală. Mai multe mașini au fost distruse de copaci doborâți de vânt. Autoritățile au fost solicitate să intervină.

O mașină a fost distrusă de copaci în Sectorul 3 din Capitală, pe strada Popa Nan.

Din cauza condițiilor meteorologice, parbrizul autoturismului a fost distrus, iar proprietarul l-a acoperit cu o folie de plastic.

La fața locului au intervenit pompierii pentru degajarea traficului, deoarece copacul se afla și pe o parte din carosabil.

Din cauza intervenției, traficul în zonă a fost blocat până ce pompierii au reușit să înlăture bucățile de copac, potrivit România TV.

Nu este singura mașină distrusă în Capitală

Autoritățile au fost solicitate să intervină la inundații și copaci căzuți pe mașini, în Capitală.

VEZI ȘI: Alerte meteo de vreme severă imediată, 17 iunie 2023: Ultimele informații de la ANM/ Avertizare pentru București

Au fost emise avertizări de tip nowcasting, de fenomene severe imediate. Iată zonele vizate! 

UPDATE: Alertă meteo pentru București: Este Cod Galben până la 23:30 de averse care vor acumula peste 15...20 l/mp, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

UPDATE: Până la aceeași oră este Cod Galben de averse care vor acumula peste 25...35 l/mp, descărcări electrice și intensificări ale vântului în județele: 

Județul Prahova: Brazi, Filipeștii de Pădure, Bărcănești, Puchenii Mari, Ariceștii Rahtivani, Filipeștii de Târg, Târgșoru Vechi, Florești, Poienarii Burchii, Șirna, Gorgota, Mănești, Cocorăștii Colț, Balta Doamnei, Tinosu;

Județul Ilfov: Periș, Balotești, Moara Vlăsiei, Snagov, Ciolpani, Tunari, Corbeanca, Dascălu;

Județul Dâmboviţa: I. L. Caragiale, Cornești, Băleni, Gura Ocniței, Răcari, Bucșani, Crevedia, Văcărești, Cojasca, Ciocănești, Comișani, Tărtășești, Dărmănești, Finta, Conțești, Niculești, Nucet, Dobra, Ulmi, Vlădeni, Butimanu, Cornățelu, Bilciurești.

Citește continuarea pe: https://www.dcnews.ro/alerte-meteo-de-vreme-severa-imediata-17-iunie-2023-ultimele-informatii-de-la-anm_919952.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel