Data publicării:

Fursecuri umplute cu Nutella: un desert delicios, căruia nu-i poți rezista

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Fursecuri umplute cu Nutella, un desert delicios, căruia nu-i poți rezista. Sursa - Pexels
Fursecuri umplute cu Nutella, un desert delicios, căruia nu-i poți rezista. Sursa - Pexels

Fursecurile umplute cu Nutella sunt extraordinar de bune. Bineînțeles că poți schimba Nutella cu orice altă cremă de cacao care îți place.

Este esențial să alegi crema care îți place cel mai mult, pentru că această predomină în acestea fursecuri. Bucurați-vă de aceste fursecuri la micul dejun sau ca și o gustare între mese. A

Este senzațional să combinați fursecurile umplute cu Nutella cu un pahar de lapte sau cu o cafea aromată.

Clătite super delicioase din ananas. Încercați această rețetă și nu veți regreta

 

Exteriorul va fi ușor crocant, iar interiorul va fi cremos.  Dacă vrei să-i dai o notă mai dulce, poți adăuga niște chipsuri de ciocolată la exterior.

Vrei să personalizezi fursecurile? Ei bine, poți înlocui făina de grâu cu făină de  migdale sau de alune, ceea ce va spori aroma cremei de cacao.

 

Ingrediente:

160 de grame de făină,

60 de grame zahar brun,

8 grame praf  de copt,

2 ouă,

80 de grame de unt,

Nutella,

opțional - chipsuri de ciocolată.

 

Tartă din felii de pâine, ardei și parmezan: un preparat original, pe care trebuie să-l încerci

 

Cum se prepară fursecurile umplute cu Nutella

 

Pregătește o tavă și tapetează-o cu hârtie de copt. Puneți pe tavă, cu o linguriță, Nutella și dați tava la congelator.

Acum trebuie să te ocupi de aluatul pentru fursecuri.  Pune toate ingredientele într-un recipient și frământă-le până se integrează complet.

Omletă pufoasă fără ouă și fără lapte pentru un mic dejun rapid: o rețeta originală și savuroasă

 

Ia apoi câte puțin aluat, modelează o bilă, în interiorul căreia introduci o crema Nutella de la congelator, care, între timp, a înghețat.

Acoperă Nutella cu alatul și și așează fursecul pe a altă tavă de copt, acoperita cu hârtie pergament. Aveți grijă să puneți fursecurile la distanță unele de altele.

 

Prăjitură cu lămâie, gata în câteva minute. O capodoperă culinară, pentru care nu ai nevoie de cuptor

Pune fursecurile în cuptorul încins la 180°, pentru aproximativ 15 minute. Fursecurile sunt gata când devin aurii. Vei vedea că sunt aurii.

 

Vinete senzaționale la cuptor: sunt gata în 5 minute și se termină de pe mase cât ai zice pește

Dacă vrei, poți adăuga, pe suprafața fursecurilor, chipsuri de ciocolată. Apoi trebuie doar să le lași să se răcească puțin și te poți bucura de aceste fursecuri delicioase. Poftă bună!

Poți servi fursecurile cu un pahar de limonadă răcoritoare.

 

Cea mai ieftină și răcoritoare limonadă a verii este gata în 10 minute și bună în zilele fierbinți

 

Această limonada de căpșuni, gata în 10 minute, te salvează în zilele fierbinți de vară. Simplă, rapid de preparat, limonada este și ieftină datorită puținelor ingrediente, pe care trebuie să le cumperi.

Limonada se servește rece, cu  multă gheață și se ornează cu o felie de lămâie și câteva căpșuni. Cei care intenționează să pregătească o variantă mai puțin calorică pot înlocui zahărul din rețetă cu  îndulcitorul preferat la alegere.

 

Ingrediente pentru 6 pahare:

500 ml apă;

70 g zahăr;

250 g de căpșuni spălate și tăiate în jumătate;

2 lămâi;

gheaţă.

Pentru decor:

1/2 felie de lămâie;

căpșune.

 

Cea mai ieftină și răcoritoare limonadă a verii. Preparare

 

Cea mai ieftină și răcoritoare limonadă a verii va fi gata în 10 minute și vă va salva în zilele fierbinți de vară.   Într-o cratiță se fierb 100 ml de apă cu zahărul. Se lasă să fiarbă câteva minute. Opriți focul și lăsați siropul să se răcească. Între timp, stoarceți lămâile, curățați și tăiați căpșunile în bucăți.

Tiramisu cu piersici, fără lactoză. Este atât de bun încât toți invitații vă vor cere rețeta

Într-un blender, amestecați căpșunile împreună cu sucul de lămâie. Adăugați siropul și amestecați până când obțineți un amestec gros și omogen. Într-o carafă, puneți gheață din abundență, căpșunile și apa rămasă. Amestecați totul. 

În acest moment, nu mai rămâne decât să păstrați limonada de căpșuni sau să o serviți imediat. În primul caz, lăsați-o la frigider până la 3-4 zile. Dacă intenționați să o serviți imediat, în schimb, turnați-o în pahare, adăugați gheață, căpșuni și o felie de lămâie. Acum nu vă mai rămâne decât să consumați această limonadă delicioasă, care te scapă de căldura obișnuită de vară, scrie  proiezionidiborsa.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel