Furios, iute și cu mulți bani: Gumball 3000, raliul bogătașilor ocolește România. Află pe unde vor trece mașinile luxoase de curse - GALERIE FOTO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Mașini sportive de vis, cele mai luxoase hoteluri, petreceri VIP, faimoși și bani, mulți bani. Gum Ball 3000 demarează astăzi din Londra. Destinația finală este Istanbul, iar cele mai apropiate opriri de granițele României sunt Belgrad sau Sofia. Cu toate acestea, harta raliului a fost greșită, iar Belgrad figurează în interiorul granițelor României, dar este doar o greșeală grafică. Printre participanții la raliu se află și David Hasselhoff și mașina lui fantastică.

Înscrierea la marele eveniment a costat 25.000 de lire și include cazarea, mâncarea și petrecerile timp de șapte zile, plus intrarea la Marele Premiu din Monaco, competiție care va avea loc la sfârșitul sătpămânii.

Este un raliu de 4.800 de km. Se pleacă din Londra și se ajunge în Istanbul, cu opriri la Paris, Barcelona, Monaco, Veneția, Belgrad și Sofia.

Printre sutele de piloți vor fi prezenți și actori faimoși ca David Hasselhoff  sau Christian Suster.

Gumball 3000 se numește și raliul milionarilor și este una dintre cele mai bune ocazii pentru bogătași de a face impresie cu averile lor pe patru roți. De exemplu, un britanic de 39 de ani s-a autodenumit Maximillion Cooper.

De fapt, Gumball 3000 nu este un raliu adevărat, ci este un mega-eveniment. Nu există cronometru, iar participanții sunt avertizați de regulile de circulație din fiecare țară pe care o vor străbate. Cu toate acestea, participanții se bazează pe bunăvoința radarelor și uită de limita de viteză.

Cu toate acestea, nu au lipsit cazurile de amenzi usturătoare și cel al unui accident teribil care a întrerupt traiectoria înspre succes a Gumball, în 2007, când în Macedonia un Porsche 911 care participa la raliu a acroșat un Golf în care se aflau doi pensionari, care au murit pe loc.

Participanții pleacă astăzi de la Londra, după ce au fost la o petrecere privată în clubul Playboy. Mâine vor ajunge la Barcelona, unde se vor caza la hotelul exclusiv W marca Ricardo Bofill. Aici îi va aștepta și o petrecere animată de DJ David Guetta. De la Barcelona vor merge la Monaco.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel