„Fur mai puțin ca ei” - Vezi cui îi aparține sloganul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Un candidat din Iași pentru un loc în Camera Deputaților și-a ales un slogan de campanie cel puțin neobișnuit. Membru al Partidului Ecologist Român, Gabriel Rădună, încearcă să obțină un loc în Parlament folosind deviza „fur mai puțin ca ei”.

„Dacă aş spune că nu fur, nu aş fi crezut. Dacă aş spune că fur, aş trece drept un candidat neserios. De aceea, vă spun doar atât: Fur mai puţin ca ei!. PSD a fost la guvernare şi a furat. PNL a făcut la fel. A venit guvernarea PDL. Au furat la fel ca cei dinaintea lor, numai că, fiind criză, furtul a fost mai vizibil. USL nu e mai prejos în tâlhărie. Din păcate, în ciuda haiduciei practicate, guvernările de până acum nu au lăsat nimic bun în urmă”, a explicat Gabriel Rădună alegerea făcută.

Rădună are 45 de ani, este constructor de meserie şi s-a făcut remarcat în cursul acestui an prin desele proteste în faţa sediului Primăriei Iaşi, nemulţumit fiind de faptul că nu i se retrocedează o suprafaţă de teren, deşi are o hotărâre judecătorească definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel