Data actualizării:
Data publicării:

Fum gros în centrul Bucureștiului. O casă părăsită a luat foc. S-a emis avertizare RO-ALERT / UPDATE: Incendiul a fost lichidat

Autor: Liana Ganea | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto: DC News
foto: DC News
Incendiu puternic în Sectorul 3 din Capitală!

UPDATE: Incendiul de pe strada Fruntaș Constantin Tudor a fost lichidat.

Au fost evacuate în total 40 de persoane dintr-un imobil învecinat, pentru a preveni intoxicarea cu fum a acestora.

Suprafața afectată este de aproximativ 200 mp.

Un incendiu puternic a izbucnit în București. Bulevardul Basarabiei  a fost închis. A intervenit și Brigada Rutieră și în continuare la fața locului se îndreaptă foarte multe autospeciale de la Poliție și Pompieri. Martorii spun că degajările de fum sunt impresionante.

Se consideră că populația este în pericol în acest moment, motiv pentru care a fost emis un mesaj RO-ALERT. Oamenii sunt îndemnați să stea în case cu geamurile închise pentru a nu se intoxica.

Din primele cercetări s-a constatat că este vorba despre o casă părăsită. Nu se știe exact cauza a incendiului, însă cel mai probabil un om al străzii se adăpostea acolo, ipoteză pe care pompierii o iau în calcul în acest moment. Totul se va stabili cu siguranță în cadrul unei anchete, după ce vor reuși să stingă flăcările.

"Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o casă părăsită, pe strada Fruntaș Constantin Tudor din sectorul 3 al Capitalei.

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum, fapt ce a impus remiterea unui mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populației.

Până în momentul de față nu au fost identificate victime.

Au fost alertate 7 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, Detașamentul Special de Salvatori și o ambulanță SMURD.

În momentul de față, incendiul este localizat" este informarea oficială.

Deși la fața locului s-au adunat foarte mulți curioși, oamenii sunt ținuți la distanță cu ajutorul benzilor de siguranță ale Poliției astfel încât să nu fie nimeni pus în pericol, potrivit relatărilor România TV.

Lângă casa părăsită care a luat foc se află un fost service care momentan nu mai funcționează dar în care sunt depozitate în continuare anvelope și butelii. Tot în proximitatea incendiului se află și un bloc de locuințe, iar unii locatari, în special vârstnici, au fost evacuați de polițiști.

Revenim cu amănunte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel