Fulgy, internat după ce și-ar fi amenințat tatăl. Ioniță din Clejani: Nu am chemat eu Poliția. Și-a dorit să se vorbească de el
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Viorica si Ionita din Clejani
Sursa foto: Facebook Viorica si Ionita din Clejani
Ioniță din Clejani a făcut primele declarații după ce fiul său, Fulgy, a provocat un scandal de proporții și l-ar fi amenințat.

”Nu s-a ajuns la Poliție. Poliția a venit acasă. Nu am chemat eu Poliția. Fulgy și-a dorit să se vorbească de el. Se uită foarte mult la reality show-uri și la ce fac artiștii din America. Sunt câțiva artiști de la care el se inspiră: Cardi B, Kardashian, Snoop Dogg. Abordează felul lor de a se promova și asta a făcut. 

La momentul ăsta, se vorbește doar despre Fulgy. Dacă pui litera F pe Google, se vorbește despre Fulgy. Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a întrebat de el. Fulgy a avut o emisiune și are o emisiune care se numește Moft TV. El a văzut că nu e chiar atât. Dar când începi să faci lucrurile astea gen Cardi B, gen Snopp Dogg, toată lumea vorbește despre tine. E modul lui... Presa scrie despre tine ce vrea. Presa le înflorește, le sucește...

El de vreo două, trei zile este în conflict cu Poliția. Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu știu ce s-a mai întâmplat, aseară a trebuit să dea o declarație pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Dar la momentul ăsta, s-a oprit. Și-a atins scopul lui, se vorbește numai despre el. 

Fulgy locuiește singur, este ok, și-a atins scopul. Am zis că este prea mult, acum trebuie să își înceapă activitatea lui. Ăsta este modelul de promovare pe care el și-l dorește. Și uitați-vă cum se întâmplă. Când vorbești de bine, nu te bagă nimeni în seamă. Cum ai vorbit despre scandaluri și alte lucruri, toată presa este pe tine. Ca drept dovadă, erau toți în fața casei.Și atunci, nu aș spune că sunt de acord cu ce face el. Pentru mine e un mijloc de promovare american, eu sunt român. Îmi spune că eu sunt bătrân, că nu știu eu”, a povestit Ioniță din Clejani, în emisiunea La Măruță, de la PRO TV.

Scandal și amenințări

Fulgy a fost luat de poliţişti, sâmbătă, în jurul orei 23.30, la Secţia 11, potrivit Antena 3. Totul s-a întâmplat după ce acesta a provocat un scandal într-un mall din Capitală, iar ulterior a apelat la ajutorul unor interlopi pentru a le da o "lecție" agenţilor de pază ai cazinoului din care a fost dat afară pentru intrase în timp ce filma cu telefonul. Apoi, Fulgy s-a retras la o cafenea, unde a continuat să se filmeze şi să ameninţe mai multe persoane publice. La un moment dat, acesta l-a ameninţat și pe tatăl său, Ioniţă de la Clejani.

Artistul ar fi sunat la Poliției și ar fi depus o plângere pentru ameninţare împotriva fiului său. Poliţiştii l-au ridicat pe Fulgy de la domiciliul său. Potrivit unor surse citate de Antena 3, el ar fi fost agitat şi recalcitrant la adresa agenţilor. După audieri, ar fi fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia" din Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel