Urmărește emisiunea live
Fulgy a recidivat și a jignit-o pe Roxana Ciucă de la Antena 3: „Măi falso du-te de aici!”
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Viorica si Ionita din Clejani
Sursa foto: Facebook Viorica si Ionita din Clejani
Continuă scandalul în care e implicat Fulgy, băiatul Clejanilor. După ce acesta a chemat poliția ieri, târziu în noapte, azi Fulgy a jignit o jurnalistă a postului Antena 3.

Prezent la secția de poliție, Fulgy a refuzat să vorbească cu jurnalista Roxana Ciucă și a jignit-o. Acesta nu a dorit să răspundă întrebărilor presei, a acuzat că e abuzat și a recurs la cuvinte injurioase.

„Măi falso du-te de aici!”, i-a transmis Fulgy jurnalistei pe care a acuzat-o că nu respectă distanța socială și că are Covid-19 (!?!). În urma scenei de ieri seară, Fulgy a fost amendat de poliție cu 2.000 de lei după ce a sunat la 112 și a acuzat că e sechestrat în casă de familia sa. 

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că alerta a fost una falsă și l-au amendat pe fiul Clejanilor.

Fulgy nu se află la primul scandal. Mai mulți experți au atras atenția cu privire la situația acestuia. Amintim că acum o lună acesta a fost internat la Spitalul de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia” ca urmare a faptului că a devenit agresiv cu oamenii legii în timpul unei audieri în unul din numeroasele scandaluri în care a fost implicat.

CITEȘTE ȘI: Fulgy lovește din nou. A fugit sărind pe geam de la etajul unu și a sunat la 112: „Familia mea m-a sechestrat” (Video)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel