Friptură MIEL la GRĂTAR. Rețetă simplă și rapidă de Paști
În rândurile de mai jos, găsiți o rețetă simplă și rapidă pentru a face o friptură gustoasă de miel la grătar.
Din această rețetă puteți obține patru porții de mâncare. Friptura este gata în 40 de minute.
Ingrediente
- 4 bucăți de ceafă de miel și 4 coaste (bucăți potrivite)
- puțin ghimbir
- cam două-trei lingurițe
- sare și un grătar bun
Preparare:
Se spală bine carnea și se usucă cu un prosop uscat.
Se rade ghimbirul (o bucățică de circa jumătate de deget). Se săreaza carnea, se presară ghimbir. Între timp se încinge grătarul. Se adaugă carnea pe grătar, se întoarce din când în când, pe o parte și cealaltă.
Friptura de miel se poate servi împreună cu o salată integrală, cu dressing preparat în casă, fara prea multe grăsimi, și puțină pâine integrală.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News